Varaa aika juuri Sinulle parturi-kampaamosta. Saat huolellisesti sekä hyvällä ammattitaidolla tehdyn hiuskäsittelyn iloisessa ilmapiirissä.
-Mirja Järvinen -20 vuoden kokemus.

Katin hyvien käsien loihtimana, hiukseni ovat voineet hyvin ja vastaisuudessakin aion luottaa kampaajaani.
-Rauha -25 vuoden asiakkuudella.

Olen käynyt Kampaamo Sinullessa sen perustamisesta lähtien eli yli 20v. Kampaaja Kati on taidokas leikkaaja. Homma hoituu ammattitaitoisesti ja nopeasti.
Hän tietää, mitä tekee ja minkälainen kampaus minulle sopii. Välillä saan ehdotuksia uusista muotivirtauksista. Hinta/laatusuhde on paikallaan.

-Vappu Koskinen, itsekkin yrittäjä

Olen kampaamo Sinulle kanta-asiakas, jossa olen saanut jo kahdenkymmenen vuoden ajan arvostavaa, vastuuntuntoista ja henkilökohtaista palvelua.
Minulle pääasia on tärkeä asia!!

-Anki Berghem

Sinulle Parturi-kampaamoon on aina mukava mennä, mutta sieltä lähteminen se vasta mukavaa onkin, on tukka taas kuosissa asiakkaan mieltymyksiä kunnioittaen.
-Antti

Parturi-Kampaamo Sinulle on ollut meidän kantaparturimme jo 11v. muutettuamme Espoonlahteen 1/2v aikaisemmin. Vaimoni Liisa kokeili ensin muita ja mieltyi tähän ystävälliseen ja tehokkaaseen palvelupaikkaan. Liisan leikkauksen ja värikäsittelyn lomasssa lyhenee myös Esan hiukset. Tähän on varsin helppo tulla vammaistenkin, katutasossa, suoraan jalkakäytävältä.
Voimme siis suositella pariskunnillekkin.

-Liisa Edman-Alapoti & Esa Alapoti

Elämä tuo muutoksia, mutta yhtä en vaihtaisi, hyvää kampaajaa. Kati on hyvin perillä oman alansa suuntauksista, sekä käyttämistään hoitoaineista.
Kati loihtii muodikkaita leikkauksia ja sopivia kampauksia eri tilanteisiin.
Suosittelen Sinulle kampaamoa vuosien kokemusten perusteella.

-Ritva

Suosittelen lämpimästi kaikille Espoonlahden miehille Katin parturia.
Hyvää palvelua juuri Sinulle!

-Timo A.

Kampaamo Sinulle sopii minulle, joten se sopii varmasti myös sinulle!
-Tomppa 24v.

Jos kaipaat vaihtelua, uusi väri ja leikkaus hiuksiin piristävät. Trenditietoinen Sinulle tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ja ideoita muuttumiseen.
-Leena.

Yli kymmenen vuotta sitten päätin kokeilla silloisen työpaikkani viereistä kampaamoa. Totesin palvelun hyväksi ja Katin erittäin ammattitaitoiseksi.Siitä lähtien olen käynyt säännöllisesti leikkauttamassa ja ottamassa permanentin. Aina kun lähden kampaamosta olen tyytyväinen ja hyvällä tuulella. Suosittelen.
-Marjukka

Äitini suosittelemana kävin viisi vuotta sitten laittamassa kampauksen pitkiin hiuksiini vanhojen tansseihin Kampaamo Sinullessa ja olin hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Tähän päivään saakka olen käynyt Katin luona leikkauttamassa ja värjäämässä hiukseni. Tulos on ollut mieleiseni ja Katin kanssa on aina yhtä mukava jutustella.
-Rosita 23v.

Usean vuoden tyytyväisyydellä haluan suositella Katin taitavaa kättä ja luovaa silmää myös sinun ulkonäkösi parhaaksi.
-Herra 54v. 
 

"Olen ollut Katin asiakas yli 10 vuotta ja edelleen. Kati on leikannut myös kolmen lapseni hiukset. Nuorin lapsistani (12 v) haluaa aina Katille, kun tukka kaipaa leikkausta. Hän ei mene parturiin vaan aina Katille. Iso plussa on se, että olen voinut mennä koko porukan kanssa paikalle ja lasten hiukset on leikattu samalla kun minulla vaikuttaa uudet ihanat värit tukassa. Myös lapset ovat saaneet haluamiaan muodikkaita hiuksia esim. piikkitukat. Suosittelen lämpimästi kaikille! Koko perheelle.

-Carolina Malmström